OM
SIBON PRODUCTION

Vi brinner för produktion och erbjuder tjänster som hjälper dig som kund att ta ett projekt från idé till färdig produkt.

Sibon Production AB erbjuder ett brett sortiment av engångsartiklar och förpackningsprodukter med tryck. Vi säljer våra produkter både via återförsäljare och till direktkunder över hela Europa.

LÄGSTA PRISGARANTI
Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt. Av denna anledning har vi också infört lägsta prisgaranti. Om man trots detta skulle finna ett lägre pris hos en konkurrent matchar vi det priset. Läs mer under “vanliga frågor”.
Självklart tar vi även vårt producentansvar genom att vara medlemmar i FTI och samarbeta med leverantörer som har FSC certifikat.

VI HJÄLPER ER ATT TA FRAM RÄTT PRODUKT
På Sibon Production erbjuder vi företag och organisationer en helhetslösning för produktion och distribution av efterfrågade produkter. Du som företagare, stor eller liten, behöver inte längre tänka på vart du ska tillverka din produkt eller vilken tillverkare som är mest lämplig.

Vi brinner för produktion och erbjuder tjänster som hjälper dig som kund att ta ett projekt från idé till färdig produkt.

Vi erbjuder en bred produktportfölj och gör alltid vårt bästa för att ta fram efterfrågad produkt. Hittar du inte vad du söker, tveka inte att kontakta oss så hjälper någon av våra duktiga medarbetare dig med en kostnadsfri offert på det du söker.

För oss är allt möjligt!

ÅR
2011

ÅR
2013

ÅR
2014

ÅR
2017

ÅR
2019

Startades firman av Christian Griwell & Barish Baykar

Investerade i en turkisk firma för egen tillverkning av våtservetter.

Investerade i en bulgarisk firma för egen tillverkning av pappers-muggar.

Investerade i en turkisk firma för egen tillverkning av menypärmar.

Startade ett inköpskontor i Istanbul, Turkiet. 
All inköp styrs centralt i Istanbul.

MÖT VÅRT HÄRLIGA TEAM 

CHRISTIAN
GRIWELL
VD  &  Director Sales

Epost
+46 70 444 24 52

LARA
KORKMAZ
Production Planner

Epost
+46 8 503 014 45

JENNY
NILSSON
Sales Support

Epost
+46 8 503 014 46

BARISH
BAYKAR
Director Purchase & Development

Epost
+46 8 559 22 6 22

 

STÖRST UTBUD AV PROFILERADE ENGÅNGSARTIKLAR.

Vi erbjuder en bred produktportfölj av engångsartiklar, förpackningar och andra presentreklam. Vi samarbetar direkt med fabriker och tillverkare över Europa och Turkiet. Utan onödiga mellanhänder får vi en bättre inblick i produktionen och en helt annan möjlighet att påverka olika parametrar utifrån kundens önskemål.
Hittar du inte vad du söker, tveka inte att kontakta oss så hjälper någon av våra duktiga medarbetare dig med en kostnadsfri offert på det du söker.

För oss är allt möjligt!

Vi säljer våra produkter både via återförsäljare och till direktkunder över hela Europa.
ÅTERFÖRSÄLJARE? Vill du sälja vidare våra produkter och få priser för återförsäljare? Skicka oss då en intresseanmälan.


Hjälper Er att lämna evigt intryck

Sibon Production AB erbjuder ett brett sortiment av engångsartiklar och förpackningsprodukter med tryck. Vi säljer våra produkter både via återförsäljare och direktkunder.

Besöksadress / Showroom:
Perronggatan 1, 125 31 Älvsjö,
Sweden

Arbetstider:
Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön: Stängt